vals plafond

Spanplafonds

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor jouw unieke situatie? Naast de vele voordelen die een spanplafond te bieden heeft, zoals snelle plaatsing, minimale werkzaamheden en een garantie van 15 jaar, zijn dit de troeven die wij in handen hebben.

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond is een vals plafond, vervaardigd uit strak gespannen folie of doek, dat bevestigd wordt met systeemprofielen. Met een spanplafond kun je een bestaand plafond verlagen zonder veel verlies van ruimtegevoel. Het wordt aangebracht op het bestaande plafond, zonder ingrijpende werkzaamheden. Bovendien is een spanplafond eenvoudig te demonteren en opnieuw te plaatsen.

Unieke uitstraling

Een spanplafond zorgt voor een strakke en moderne look. Of het nu glanzend of mat is, met of zonder verlichting; de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Je kunt zelfs een persoonlijke touch toevoegen door een afbeelding naar keuze op het spanplafond te laten bedrukken. Is de akoestiek in je ruimte niet optimaal? Overweeg dan een akoestisch spanplafond, dat overtollig geluid effectief absorbeert.

Onderhoud

Het grootste voordeel is dat een spanplafond weinig onderhoud vergt. Schoonmaken is eenvoudig: gewoon afwassen met lauw water gemengd met een beetje afwasmiddel. Spanplafonds zijn bovendien bestand tegen vocht en schimmel, waardoor ze perfect zijn voor badkamers of keukens.

Transformeer je ruimte moeiteloos met een spanplafond – een veelzijdige en visueel opvallende oplossing die esthetiek combineert met praktisch gemak.

Offerte Aanvragen